top of page

Where there is a will there's a way. 

RÓLAM

 Akik kicsit ismernek, tudják, hogy mindig szerettem kitalálni új dolgokat, soha meg nem álltam fejben és lélekben, tettekben, tanulásban: az alkotás az életem szerves része, mindig szerettem új 'kapukon' belépni, felfedezni, kerülni az ’állóvizet’, de szeretem átélni és megélni azt a szépséget és örömöt, amit ezek a dolgok adhatnak számomra. Ehhez az örömhöz kihagyhatatlanul párosulnak az emberi kapcsolatok, az az öröm, ahogy látom, ahogy másoknak adhatok abból, ami én vagyok. Most eljött az idő, eldöntöttem ezt a kettőt összekapcsolom, megnyitom a kerámiaműhelyem, stúdióm az alkotni vágyók előtt.

 Kerámiaformázóként végeztem Kaposváron, ahol megtanultam a fazekasmesterség alapjait, korongozni, mintázni, díszíteni, kemencét rakni. Ezután visszatértem Budapestre, ahol a saját műhelyemben dolgoztam, szobrokat, egyedi tálakat készítettem.

Nagy tudásra és tapasztalatra tettem szert egy budapesti kerámiastúdió korongosaként, ahol megtanultam gyorsan és pontosan dolgozni a 3 év alatt, amit ott töltöttem.

Az életem a kereskedelem útjára terelt, ahol 10 évig dolgoztam üzletvezetőként, üzletmenedzserként egy bútorokat, lakberendezési termékeket és ajándéktárgyakat forgalmazó cégnél.

Eközben  -mivel mindig vonzott  a környezetünk esztétikus berendezése– elvégeztem egy OKJ-s lakberendezői tanfolyamot. Itt megtanultam kezelni a színeket, hangulatokat, tereket, érzeteket. Megtanultam, hogyan kapcsolódhatok össze a Megrendelővel, hogyan ismerhetem meg az igényeit, amelyet ’kivetíthetek’ egy adott térre. Olyan ez a szakma, mint egy csodálatos festővászon, 3D-ben. :) 

Véletlenül sem szeretném kihagyni életem egyik legfontosabb részét: a fotózást. Lelkes amatőrként és nyughatatlan utazóként, természetjáróként a nyomában vagyok minden olyan részletnek, ami képbe zárja a pillanatot, ami épp ott, a helyszínen magával ragadja a fókuszt.

 A kereskedelemben és lakberendezésben eltöltött éveim után eljött a pillanat: kinyílt az ajtó, ahol én állok egyedül, szabadon, lépésről-lépésre megvalósítva az álmaim.

Várlak Téged szeretettel, lépj be ezen az ajtón abba a világba, ahol egy pár órára kikapcsolódhatsz a hétköznapok forgatagából.

bottom of page